Catering

Alle gerechten worden op open vuur of met kolen bereid. Hele zalmzijdes garen langzaam naast het vuur, stukken vlees grillen boven de kolen, mooie salades, zware gietijzeren pannen, emaille servies en de heerlijke geur van houtvuur.

Verwacht Bourgondische, robuuste gerechten, in buffetvorm gepresenteerd.

De bereiding ter plekke op houtvuur geeft niet alleen de beste, verse smaken, maar zorgt ook voor een waar spektakel. Live cooking op zijn best!

 

Menu

Voorgerecht

  • ‘Vurige’ soep van geroosterde paprika
  • Diverse soorten brood met kruidenboter

 

Hoofdgerecht

  • ‘Loimulohi’ – Finse zalm, op een plank aan het vuur gegaard.
  • Runderbavette met chimichurri (een Argentijnse kruidenolie)
  • Romig stoofpotje van kip en Karmeliet bier
  • Hasselback aardappelen
  • Gratin Dauphinois
  • Kleurrijke schotel van seizoensgroente
  • Twee salades

 

Dessert

  • Crumble van appel met vanillesaus