"Professioneel Buitenspelen"

Als kind vond ik het al leuk; fikkie stoken en buiten spelen! Nu heb ik daar mijn werk van gemaakt. Buiten zijn is nog altijd de basis en fikkie stoken hoort daarbij.

 

Het vuur staat bij veel activiteiten centraal. Niet alleen vuur maken, maar ook het vuur gebruiken voor warmte, licht en het bereiden van verrassende gerechten. Koken is dan ook een van mijn passies. Achter het fornuis, op de barbecue of rond een knetterend kampvuurtje.

 

Daarnaast hebben het jarenlange lidmaatschap van Scouting Nederland en een halfjaar wonen in het hoge Noorden van Zweden mij veel ervaring in primitieve vaardigheden en een grote interesse in de natuur opgeleverd. Deze kennis wil ik graag met je delen.

 

Met mijn bedrijf BuitenKennis wil ik de kloof tussen mens en natuur kleiner maken, door het aanbieden van bushcraft- en survivaltrainingen, kookworkshops op houtvuur en buitenactiviteiten. Met aandacht voor primitieve vaardigheden en een knipoog naar moderne recreatie en kooktechnieken. Ik zie het als buitenspelen, maar dan professioneel aangepakt. Speel je mee?

 

Ik zie je buiten!

Jop