Professioneel buitenspelen

Als kind vond ik het al leuk; fikkie stoken en buiten spelen! Buiten zijn is nog altijd de basis, fikkie stoken hoort daarbij.

Vuur staat bij veel activiteiten centraal. Niet alleen vuur maken, maar ook het vuur gebruiken voor warmte en het bereiden van verrassende gerechten. Koken is dan ook een van mijn hobby's. Achter het fornuis, bij de barbecue of rond een kampvuurtje.

De ontdekking van het vuur betekende een grote verandering in de wereld: eten werd meer dan voeding; koken groeide uit tot een onlosmakelijk onderdeel van de onze cultuur.
Lennox Hastie laat zien dat koken met vuur meer is dan alleen barbecueën. Met vuur krijgt alles, van groenten tot vis en zeevruchten, een hemelse smaak.

Met mijn bedrijf BuitenKennis wil ik de kloof tussen mens en natuur kleiner maken, door het aanbieden van workshops en activiteiten. Hierbij gericht op primitieve technieken die het mogelijk maken comfortabel te leven in en met de natuur, met daarbij een knipoog naar moderne recreatie en kooktechnieken.

 

 


Partners